Zsuzsi Wedding Decoration & Flowers

Időt teremtünk arra, hogy az ünnepek maradandó élménnyé váljanak!

Hogyan válassz vintage esküvői helyszínt?

2015. július 14. 20:12 - Zsuzsi Wedding Decoration and Flowers

The one of a kind vintage wedding venues in Hungary.

Hogyan válassz vintage esküvői helyszínt?

A helyszín kiválasztása minden bizonnyal a legnehezebb feladat. Sok szempontot kell figyelembe venni, mind kapacitás, mind megközelíthetőség és küllem tekintetében. És bár igaz, hogy a jókedvet a vendégeknek és leginkább önmagatoknak köszönheted, de a helyszín nagyban befolyásolhatja, hogy a nagy nap igazán tökéletes legyen.

logo_nature.jpg

Tóth Zsuzsanna  
rendezvényszervező, dekoros, VintageChics

mobile: +3620-322-5353

site:  http://vintagechicseskuvok.eu/
info@vintagechicseskuvok.eu

kata-zsolt-eskuvo-web-023.jpg

 

garden-wedding-4.jpg

To choose the perfect venue for the reception is the most important and also one of the most difficult part of the wedding planning. If you would like to find the perfect place, you have to consider, how far it could be, how many guests you invited. And as You already know the day’s atmosphare depends on Your guests and especially You, the right event venue could made your BIG day as well.

 vintage-farmhouse-wedding-collage.jpg

Ha a nyári hónapokra tervezzük az esküvőt, mielőbb érdemes elkezdeni az esküvőhelyszínek közötti válogatást, és jó előre lefoglalni azt, ugyanis az évszak kedveltsége miatt bizony könnyen betelnek az kis ékszerdoboz vendégházak, kastélyok és egyéb esküvői helyszínek. Kezdjük el a keresgélést 4-6 hónappal a nagy nap előtt.

catherine-levendula3.jpg

Vintage helyszínek

Ez a stílus itt nálunk is egyre elterjedtebb, mind a fővárosban, mind vidéken, egyre több olyan helyszín létesül, mely egy vintage esküvőre megfelelő lehet.

A romantikus, rusztikus stílusnak megfelelően, én személy szerint mindenképpen egy szép felújított vidéki házat tudok elképzelni provance-i stílusban. Emellett sok olyan kisebb kúria is van amelyeknek a hangulata nem csak elegáns, de patinás is, olyan kertekkel is rendelkeznek, amelyek szintén alkalmasak, ha szabadtérben gondolkozunk.

In Hungary the vintage – styled wedding is just started to known, but nowadays, You can find more and more new perfect vintage kind of places, like little old cottages, chateaus, mansions, which could be the perfect one for You.


According to that romantic, rustic style you can find barns, winecellars, vineyards, and nice garden places as well, mostly on the countryside, for example in highland of Balaton.

00-650x420.jpg

Szintén bőven találunk idehaza olyan kisebb kastélyokat, udvarházakat, melyek általában eldugott kieső vadromantikus környezetükkel, csendes, békés helyek, ahol ódon ős fák között madárcsicsergést hallgatva, esküvőnk hangulata máris garantált.

Rusztikus stílusú esküvőhöz egy pajta is szóba jöhet, szerencsére már itthon is van lehetőség pajta bérlésére. Ezeken a helyeken a fa melegsége és színárnyalata, az egyszerű bútorzat, az aranysárga szalmabála, az üde virágok, csipkék, mind, mind egyedi hangulatot árasztanak majd.

 

7e360bd1fb667eacf084803c45158984.jpg

Szerencsére kis országunk nagy bortermelő, ezáltal adottak a szépséges festői környezetben lévő borospincék, borkúriák, birtokok is, melyek szintén jó választásnak bizonyulhatnak, a szőlőkben, közeli termőföldeken a fotózásra is sor kerülhet.
e0a488a057e2128ba3f9f02f753806e5.jpg

7c6316df81f66a5699798832b32194fa.jpg

Kérdezz MINKET!:)

Ha bárhol elakadsz, kérdezz engem Zsuzsit, aki nem csak a helyszín kiválasztásában, de minden másban is a segítségedre lehet, a vendéglátás, helyszín, programok illetve a fotózás tekintetébben is.

Ne feledd: ez a te nagy napod – legyen hát olyan, amilyennek mindig is megálmodtad.

If you would like to find the best place for Your wedding, call me, Susanna, and I will assist You, not just to book it, also I will help You all vendor bookings, custom budget creation, theme and design assistance, guest list management, rehearsal coordination, full event management on your wedding day, and more.

Our comprehensive service ensures that your big day will be everything you dreamed for.

untitled.png

 www.facebook.com/vintagechics

 

logo_nature.jpg

Tóth Zsuzsanna  
rendezvényszervező, dekoros, VintageChics

mobile: +3620-322-5353

site:  http://vintagechicseskuvok.eu/
info@vintagechicseskuvok.eu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vintagechics.blog.hu/api/trackback/id/tr267628330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása