Zsuzsi Wedding Decoration & Flowers

Időt teremtünk arra, hogy az ünnepek maradandó élménnyé váljanak!

Fiókák - Adri és Zoli

2016. szeptember 15. 19:14 - Zsuzsi Wedding Decoration and Flowers

Hajnali harmatgyöngyök, lágyan simogató napsugarak, őszi párát lehelő pázsit vendégei voltunk az első őszi esküvőnk reggelén.

Budai helyszínünk: a Fióka étterem, századvégi hangulatot árasztó kerthelyisége, a tőle megszokott kedvességgel nyitotta ki kapuit.

A reggeli kávé illatától mámorosan lázas munka vette kezdetét, hogy az ifjú pár érkezéséig minden kellék a helyére kerüljön.

Visszafogott, de kedvesen meghitt, családias ünnepi varázslat volt a cél és ennek megfelelően öltözött a kert.

Természetes anyagokra összpontosítottunk, teret kapott a papír, a parafa, a zsákvászon és az üveg. A barack színei néhol púderré szelídültek, mentával és olívával ölelkezve alkottak pici virágszigeteket.

Az esti fényeket nappal álmodtuk, a végeredményt egyelőre csak lelki szemeinkkel láttuk, de az este aztán igazolta a hozzájuk fűzött reményeinket. Az üvegekben táncot lejtő mécsesek lángjai és kerti sétányt kirajzoló fáklyák meghitt hangulatfelelősként látták el feladatukat.

Következzen néhány kép, amely prezentálja az örömöt, hogy egy közös élet nyitófejezetének részeseiként alkothattunk egy újabb Nagy Napon.

 

Tóth Zsuzsanna
rendezvényszervezés, dekoráció  
VintageChics
 
phone: +36-20-322-5353

 

untitled_design_51.jpg

untitled_design_53.jpg

 

untitled_design_54.jpg

 

untitled_design_55.jpg

 

untitled_design_56.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vintagechics.blog.hu/api/trackback/id/tr2911710275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása