Zsuzsi Wedding Decoration & Flowers

Időt teremtünk arra, hogy az ünnepek maradandó élménnyé váljanak!

Rooms your photo place - Vintage mennyország

2015. szeptember 10. 14:33 - Zsuzsi Wedding Decoration and Flowers

Vintage heaven

Tegnap a mennyországban jártam, persze csak átvitt értelemben, a Rooms - your photo place nyílt napján. Ez az egyedülálló romantikus fotózási helyszín két hónapja nyitotta meg kapuit.

Ideális választás a vintage stílus kedvelőinek, akik ilyen környezetben álmodták meg, jegyesfotózásukat, esküvői kreatív anyaguk vagy akár újszülött babájuk fotózását, családi és saját portréik elkészítését.

ÉS A LEGJOBB hír nekünk, hogy esküvői szertartás ceremónia helyszíneként is kínálják, és még a hideg ételes állófogadás is megolható!

 

instagramcapture_60f7f1a4-0e9a-40d8-92d0-ae62c31cbf8c.jpg
Fotó: Walter Péter

 

A nyílt nap keretén belül a büszke tulajdonosok Írisz és Zoli, fogadtak minket, csodaszép dekorral, tárlatvezetéssel, és nem utolsó sorban finom falatokkal.

A több, mint 200 m2 "műterem", ami a Csepel Művek területén belül található, eleve nagyon különleges, mivel hagymaszerkezetű kialakításának köszönhetően egyedi a gyárépületek között. Ahogy az ipari hangulat egyesül a feminim shabby chic stílussal, az abszolút páratlan.

 

A terekről:

A csarnok (110 m²)

Ez az óriási, egybefüggő tér a gyárépületek között sem hétköznapi terület. Mindig egyenletesen világos a sok ablaknak köszönhetően, 6 méter belmagasságú, falai fehérek, itt-ott kopottak, hiszen nem mai darab.

Most éppen egy shabby chic stílusú, baldachinos hálószoba és egy 6 személyes étkező kapott itt helyet szürke, fehér, krém és rózsaszín színvilágban. A romantikus hangulatot pedig egy egész falnyi virágfüzér fokozza.

 

Fotók: Walter Péter

 

Paris szoba (23 m²)

Egy elegánsan meghitt, kifinomult nappali hangulatú szoba kandallóval, nagy tükrökkel. Igazi francia báj jellemzi.

_bwp8001.jpg

Fotó: Walter Péter

 

Le Bain (20 m²)

Egy csodaszép francia romantikus helyiség, mely Provance levendula illatú hangulatát és az angol fürdőszobák stílusát egyesíti magában.

Fotók: Walter Péter

logo_nature.jpg

Tóth Zsuzsanna  
rendezvénys

logo_nature.jpg

logo_nature.jpg

Tóth Zsuzsanna  
rendezvényszervező, dekoros, VintageChics

mobile: +3620-322-5353

site:  http://vintagechicseskuvok.eu/
info@vintagechicseskuvok.eu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vintagechics.blog.hu/api/trackback/id/tr217775290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása